Wat we voor u kunnen doen

VersMerk is een bureau voor marketing advies en projectmanagement.
Eigenaar Annemarie Blitterswijk heeft jarenlange ervaring in met name de B2B wereld van internationale Agri & Food.

Wanneer u op zoek bent naar en interim marketing- of projectmanager of een adviseur om aan uw merken te bouwen, dan bent u bij VersMerk aan het goede adres!

 

Marketing Strategie
Er zijn diverse methoden om strategieën en plannen op papier te zetten. Denk daarbij aan analyse van uw bedrijf, doelgroep- en productfocus, positionering, benchmark en marketing plannen maken. VersMerk kan u daarin adviseren of een traject met een groep medewerkers doorlopen.

 

Productontwikkeling, Merken en Concepten
U heeft een super idee om uw product op een onderscheidende manier in de markt te zetten, maar u mist de tijd of ervaring om dit uit te voeren? Geen probleem, dit kan VersMerk voor u regelen. Of ziet u de noodzaak om u te onderscheiden, maar u weet nog niet precies hoe? Ook daarin kan VersMerk met u meedenken!
Voor advies, innovatie brainstorm, ondersteuning van uw team of project management van A tot Z. 

 

Interim & project management
Met jarenlange ervaring in marketing en communicatie kan VersMerk snel inspringen op uw afdeling wanneer het gaat om strategische of operationele marketing.
Van branding, positionering en het (her)indelen van uw afdeling, tot de praktische uitvoering als websites opzetten, social media plannen, tekstschrijven en perscontacten.

 


Mensen en middelen

Het beste halen uit mensen en middelen!

 

Mensen

Duidelijk met 'mensen' voorop. Uit ervaring weet ik (en u ongetwijfeld ook) dat je pas het beste resultaat kunt halen als de betrokken medewerkers ook achter het idee staan. Eigenaarschap en verantwoording voor ieders eigen stukje inbreng maken dat een project zal gaan slagen.

 

Middelen

Natuurlijk zijn de juiste middelen van belang om enthousiasme te creëren. Het visueel maken van de doelen, de strategie of de communicatie uitingen geven veel medewerkers net dat laatste duwtje om te begrijpen waarom iets gedaan moet worden. En het