Voorbeeld projecten

Hieronder vindt u een aantal recente projecten die zijn uitgevoerd door VersMerk.

 


PRODUCT MANAGER A.I.

 

Tijdelijke invulling van de functie van Productmanager akkerbouw. Hierin heb ik een viertal lopende projecten en concept introducties overgenomen en voor een periode van 11 maanden waargenomen. O.a. marktintroductie, interne- en externe communicatie, vergaderingen voorzitten, alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. korte en lange termijn voor deze projecten.

 

Opdrachtgever: Agrifirm (via NoMilk2Day)


WEBSITE 

 

De klant heeft mij gevraagd om hun huisstijl kritisch te bekijken en hiervan een goed huisstijl handboek te maken.
Daarna is gestart met ontwerp en bouw van een nieuwe website, waarbij VersMerk geadviseerd heeft over opbouw en content. 

 

Opdrachtgever: Aardappel handelshuis


MARKETING MANAGER A.I.

 

Tijdelijke waarneming van de afdeling Marketing & Communicatie voor 3 Business Units. O.a. een nieuwe website opgeleverd, nieuwe corporate positionering uitgerold en de beursstand voor Food Ingredients Europe in Parijs gerealiseerd. Periode van 19 maanden.

 

Opdrachtgever: Royal Koopmans  (via Vonc)


COMMUNICATIE MATERIALEN 

 

Voor diverse klanten blijven we bezig om steeds weer nieuwe materialen te ontwikkelen. Zo ook deze infographic poster uit een serie van twee om het proces van aardappelveredeling uit te leggen.

 

Opdrachtgever:  Handelsbedrijf in pootaardappelen


COMMUNICATIE CONCEPT ONTWIKKELING

Het ontwerpen van een communicatie campagne voor de introductie van een aantal nieuwe aardappelrassen. Hiervoor werd een opvallende campagne stijl gekozen, die doorgevoerd kan worden naar een breder product portfolio. De stijl is opvallend en aanwezig en doorgevoerd in beurs stands, productinfo flyers, posters, give-away canvassen & boodschappentassen en productverpakkingen.

 

Opdrachtgever: Handelsbedrijf in pootaardappelen


CONTENT PROJECTWEBSITE

Voor een innovatiecluster uit het Westland is een projectwebsite opgeleverd om de doelgroepen te informeren en inspireren. Uit heel veel input hebben we de kern gevat en deze helder en duidelijk in tekst en beeld weergegeven als basis voor verder lancering van het project.

 

Opdrachtgever: Innovatiecentrum in Zuid Holland


MARKETING PLAN

Schrijven van een marketing plan voor de introductie van Sedum daken.

Voor dit bedrijf hebben we een marketing adviesplan geschreven waarin gekeken is naar marktpotentie, doelgroepen en doelgroep benadering.

Advies, bruikbare tips en ideeën voor het juist in de markt zetten van het product.

 

Opdrachtgever: Siergras kwekerij in Flevoland


BEURS MATERIALEN

Een Duitse firma in de aardappelveredeling was toe aan een frisse wind door haar communicatie middelen. Te beginnen met de stand aankelding van een grote beurs in Berlijn.

Opdracht: vrolijk en kleurrijk, maar ook oprolbaar/opvouwbaar en makkelijk opnieuw te gebruiken.

Naast posters, shoppers en info-flyers hebben we gezorgd voor een aantal mooie doeken die met behulp van stevige stokken makkelijk zijn mee te nemen en in elkaar te zetten.

 

Opdrachtgever: Duits aardappel veredelingsbedirjf


COMMUNICATIE CONCEPT

De Nederlandse vestiging van een buitenlands aardappelveredelingsbedrijf zocht naar een manier om hun producten beter en herkenbaar onder de aandacht te brengen.

Samen met een designer hebben we een serie cartoons ontwikkeld. hiervan zijn in eerste instantie posters en info kaartjes gemaakt. Het vervolg voor een nieuwe serie producten is nu vrij eenvoudig in te zetten.

 

Opdrachtgever: Aardappel handelshuis in midden Nederland


COMMUNICATIE CONCEPT ONTWIKKELING & BEURSMATERIALEN

Voor een Aardappel handelsbedirjf in het Zuid-Westen van het land hebben we een nieuwe campagnestijl ontwikkeld, waarmee we producten van verschillende leveranciers toch een mooie herkenbare uitstraling kunnen geven. En passant is de huisstijl iets aangepast, wat het bedrijf een wat strakkere uitstraling geeft.

Voor een beurs hebben we materialen gemaakt zoals rol-banners, spandoeken, vlaggen, caps en flyers.

 

Opdrachtgever: Aardappel handelshuis zuid Nederland